Vrijwilligers gevraagd

Je leert je wijk met zijn grote verscheidenheid aan mensen nog beter kennen. Wij houden ons bezig met een breed scala aan onderwerpen. Daartussen is altijd wel een onderwerp dat je bijzondere belangstelling heeft, of juist precies iets is wat jou ligt.

Onze voorzitter zal over enige tijd afscheid moeten nemen t.g.v. een verhuizing buiten de wijk. Daarvoor is nog geen vervanging. Dus……………!!!!

Ook kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken die geen bestuursfunctie ambiëren maar zich wel, onder de vlag van de Wijkvereniging, voor een bepaald onderwerp willen inzetten voor de wijk. Denk hierbij bijv. aan : de beweegtuin, verkeer, Grijs & Groen, Rietplas ontwikkelingen, jongeren, secretarieel werk, Website beheer, onderhoud etc. etc….

Niet langer twijfelen maar je gewoon aanmelden. Loop even binnen tijdens het inloopspreekuur op dinsdagmiddag of, raadpleeg onze website.