Kom in het weekend genieten van de Zomer!

Op het terras in de haven van Parc Sandur waan je je aan de kust van Nederland, kom lekker muziek luisteren met een heerlijk drankje onder de loungetent.....

Zaterdag 15 augustus vanaf 19:00 uur speelt TIMO DE JONG. Deze singer songwriter heeft een eigen geluid.

Bio :

Timo de Jong maakt country- , folk en rock ‘n roll muziek geïnspireerd door de jaren zestig, maar dan in een eigentijds en verfijnd jasje gestoken. Zijn diepe, warme zangstem doet denken aan de befaamde crooners van begin vorige eeuw. Hij trad al meer dan zeshonderd keer op, waaronder drie keer Eurosonic Noorderslag en meerdere tours door Engeland. Op amuserende wijze zorgt Timo voor een aangename huiskamersfeer tijdens elk optreden.

Zondag 16 augustus komt MARK KIERS spelen vanaf 15:00 uur t/m 18:00 uur. Mark is onlangs solo gegaan en speelt veel country, rock en folk.

Citaat:

"Liedjes schrijven, muziek maken, het is mijn passie.
Johnny Cash, Emmylou Harris, John Fogerty, zijn mijn grote voorbeelden"

Iedere donderdagavond , zaterdagavond en zondagmiddag live muziek in de Harbour Club Parc Sandur!

Foto Mark Kiers ; Guido Hansman
Foto Timo : Willem Bijzetter