Ingebrachte ideeën tijdens ledenvergadering

Ingebrachte ideeën door onze leden tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van woensdag 6 maart jl.

Er is veel besproken op deze vergadering en wij hebben o.a. aan onze leden gevraagd hoe ze denken dat wij om moeten gaan met de vele aanvragen voor speelvoorzieningen die er liggen. Wij moeten natuurlijk wel binnen ons toegewezen budget blijven.

Nog een vraag die wij ze voorgelegd hebben is hoe wij onze wijk voor de toekomst aantrekkelijk en leefbaar kunnen houden.

Uit alle genoemde ideeën zullen wij een keuze maken en er mee aan de slag gaan.

Vindt u ook dat wij bepaalde zaken aan moeten pakken in de wijk en u bent nog geen lid van onze Wijkvereniging, dan is dit alsnog uw kans.

Wordt dan lid en vul hiervoor het inschrijfformulier in dat o.a. in de Wijkkrant staat, u hier kunt vinden op deze website, of kunt ophalen in de Valkenhof bij ons kantoor.

Zonder deze inschrijving bent u geen lid.