GOUD

 

De waarde van samen koffie drinken? Onbetaalbaar als het niet meer vanzelfsprekend is! Dit geldt voor veel ouderen/senioren die een partner zijn verloren, waarbij vrienden zijn weggevallen en familie ver(der) weg woont. Met Gouden Koffie brengen we mensen bij elkaar. Gouden Koffie is een structureel en laagdrempelig koffiemoment waar ouderen gratis gebruik van kunnen maken. Het is gezellig, mensen gaan met elkaar in gesprek en luisteren naar elkaar óf naar een speciale gast, een voorlichting of er is een activiteit.

Woonwijkcentrum Valkenhof organiseert daarom Het Gouden Koffiemoment. Elke woensdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur in de recreatiezaal  van Valkenhof. De eerste keer is op woensdag 20 december, en deze zal natuurlijk in het teken van Kerstmis staan. Tevens zal dan de wensboom worden voorgesteld. Daaraan kunnen kaarten worden gehangen met daarop wensen van bewoners van Valkenhof  én wijkbewoners Rietlanden.

Gouden Dagen laat de wensen van kwetsbare ouderen in vervulling gaan. Het zijn eenvoudige, maar ook betekenisvolle óf laatste wensen. Gouden Dagen laat individuele, maar ook groepswensen uitkomen. Nog één keer terug naar het huis of de plaats waar u bent opgegroeid, naar het café waar u vroeger veel kwam of ervaren hoe het is om te vliegen in een luchtballon? Met Gouden Wensen gaan eenvoudige, bijzondere, maar vaak ook betekenisvolle wensen in vervulling. Voor sommige ouderen zelfs een laatste wens. Hebt u of weet u iets over een wens die nog niet is vervuld? Vul dan een kaart in en hang deze aan de boom!

Zien we u bij de start van het Gouden koffiemoment en de Gouden dagen?

Datum:  Woensdag  20 december 2017

Locatie:  Valkenhof, Boomvalk 80 Emmen (wijk Rietlanden)

Tijd:        14.30 - 15.30 uur