Nieuws

 • Wijkkrant 2022

  Volgende week komt onze wijkkrant weer uit! Hij wordt 29 en 30 november bezorgd samen met het weekblad de Emmercourant. Dus let goed op als u deze in de bus krijgt. Veel leesplezier.

  Lees meer
 • Reminder! Online buurtsessie "Verbeter je huis!" 29 november 2022

  Zie vorig bericht - er zijn al ruim 50 aanmeldingen! Er is nog plek om u aan te melden voor deze interessante sessie! Ga naar  www.regionaalenergieloket.nl/emmen en klik op Rietlanden-Online Buurtsessie "Verbeter je Huis" en meldt u aan voor deze interessante sessie!

  Lees meer
 • Online buurtsessie - Verbeter je huis!

  Steeds meer mensen gaan aan de slag met energiezuinig wonen. In een energiezuinig huis woont u prettiger en heeft u een lagere energierekening. Daarnaast is energie besparen goed voor het milieu. Maar waar te beginnen? Op 29 november om 19.30 uur organiseren gemeente Emmen en de Doetank een online buurtsessie.

  Lees meer
 • N34 tussen Emmen en Coevorden is volgende week dicht bij knooppunt Holsloot. Kijk hier hoe je moet omrijden

  Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de buitenste rijstroken van het knooppunt naar de A37 en kan bij de eerstvolgende af- en opritten terug rijden.De afsluiting duurt van maandag 14 november 6.00 uur tot en met vrijdag 18 november 16.00 uur.

  Lees meer
 • Ook jij kan energie besparen!

  Wat kost een investering en wat is de opbrengst? Onderstaande lijst is samengesteld door gegevens die afkomstig zijn van o.a. Milieucentraal, de Nederlandse Woonbond en het Rotterdam Milieucentrum

  Lees meer
 • Subsidie voor isolatie

  Komt u in aanmerking? Klik verder voor meer info

  Lees meer